Egusin SLH, 250 eller Gastric365 til heste (inkl. føl) med ubalance i maveslimhinden - Priser fra kl. (2023)

EGUSIN SLH:
Anvendes når hesten har akut behov for mave-/fordøjelsessystemstøtte.

VI ANBEFALER 7 KG (2 x 3,5 kg) I STARTEN AF Egusin SLH

Dosis per dag opdelt i morgen og aften:
Tildelt 50 gram pr. 100 kg kropsvægt (maks. 250 g) over en periode på mindst 3-6 uger.
Følt og smerte op til 15 måneder: Tildel 125 -150 g om dagen fordelt på morgen og aften.
OBS: Du må blande Hesterep i vand og sprøjte i munden 2-3 gange dagligt, hvis det er et føl.

EGUSIN 250:
Kan med stor fordel gives efter Egusin SLH

Dosis per dag opdelt i morgen og aften:
Tildelt 50 gram pr. 100 kg kropsvægt (maks. 250 g) pr. dag.

EGUSIN GASTRIC 365:
Kan bruges hele året rundt for at opretholde et sundt mavesyreniveau - efter fx færdigbehandling fra Egusin SLH og Egusin 250. Dagsdosering, opdelt i morgen og aften:

Tildelt 50 - 100 g pr. dag.

Plage og ponyer: 25 - 50 g pr. dag.

Hvad kan Egusin gøre for den hest, der ikke har det godt?
forbedre ydeevne og velvære.
Fosfolipider beskytter maveslimhinden mod ætsende mavesyre.
Afbalancere overskydende mavesyre.
Kostfibre understøtter funktionen af ​​maven og tyktarmen.
Pektin beskytter mod mavesyre og er med til at øge pH-værdien.
Alkalisk buffer neutraliserer overskydende mavesyre, så ætsning af slimhinden minimeres.
Lecithin understøtter funktionen af ​​leveren, hjernen og nervecellerne i kroppen.

Hvordan giver jeg Egusin?
Læg de små piller direkte i foderet. Hvis hesten har mistet lysten til mad, kan det hjælpe at give den i mos eller i opblødte roepiller. Lav mosen eller roepillerne og tilsæt HesteReplige inden du fodrer hesten, da det ikke er optimalt at lade den stå i længere tid (kan overvælde effekten).
Vær opmærksom på fodring. Det vigtigste er, at hø fordeles over dagen (mindst 1,5 kg - bedre 2 kg pr. 100 kg hest).

OBS Hvad kan en hesteejer gøre?
Undgå længere perioder uden mad (maks. 4 timer) Tilbyd hesten foder og vand med passende intervaller under transport, ved arrangementer, fodring før ridning osv. Vær opmærksom på belastninger i hestens omgivelser, i stalden, på Folden mv. Intensivt arbejde og deltagelse i arrangementer kan have en negativ effekt i perioder Vælg foder med lang tyggetid Giv flere måltider, hvis hesten fodres med store mængder stivelse (maks. 1 g stivelse pr. kg stivelse). hest pr. måltid). Sørg altid for fri adgang til frisk drikkevand. Giv altid grovfoder af god kvalitet. Halm og frøgræs kan ikke erstatte hø eller wraps. Giv din hest noget hø, før du går ud at ride.

Indhold EGUSIN SLH:
Fuldkorns havremel. Bidrager til en normal (langsommere) passage til tarmen (ca. 15 g stivelse ved 200 g fodring). Fuldkorns havregryn har et højt indhold af beta-glucan,som understøtter immunforsvaret og bidrager til stabilt blodsukker.

Lucerne grønt mel.
Glukose.
Produkter og biprodukter fra frugtforarbejdning (PECTIN).
Natriumbicarbonat.
calciumcarbonat.
magnesiumoxid.
Gaer Saccharomyce.
Koralalgekalk (modvirker overskydende mavesyre).
Kværnede bukkehornsfrø.
magnesiumoxid.

Tilsætningsstof:Tteknologisk:
1, E 322 Lecithin 100.000 mg/kg
la, E 282 Calciumpropionat

Indhold af EGUSIN 250:
Fuldkorns havremel. Bidrager til en normal (langsommere) passage til tarmene (10-20 g stivelse pr. 200 g) Fuldkorns havregryn har et højt indhold af beta-glucan, som kan være med til at styrke immunforsvaret.
Lucerne grønt mel.
Produkter og biprodukter fra frugtforarbejdning (PECTIN).
Glukose.
Natriumbicarbonat.
calciumcarbonat.
magnesiumoxid.

Tilsætningsstof:


Teknisk:
la, E 282 Calciumpropionat

Analytiske komponenter:
Rohprotein: 12,00 %
Råfedt: 3,70%
Råaske: 13,90 %
Træ: 12,10 %
Calcium (Ca): 2,30 %
Magnesium (Mg): 1,50 %

Ovenstående er naturlige stoffer, der ikke falder ind under dopingreglerne.

Indhold af EGUSIN GASTRIC 365:

Sammensætning:
Koralskorpealger - indeholder en lang række mineraler.
Hydrolysierte Saccharmomyce øl (Hefe).
Frugtkød fra vin (naturlig antioxidant).
Kværnede bukkehornsfrø.
formalet mynte.

Tilsætningsstof:
Calciumpropionat.
Naturlig aroma.

Analytiske komponenter:
Calcium: 19%
Fosfor: 0,2 %
Natrium: 0,3 %
Magnesium: 1,8% Opbevaring:

Tør og kølig.

Mail fra en tilfreds kunde vedrørende (Heste Rep) Egusin:

Kære Kirsten og Line.

Jeg har et par solstråler at dele og vil gerne takke dig for din tålmodighed og gode råd.

En særlig tak til Kirsten som hjalp med at finde løsninger til 2 heste. Jeg vil gerne dele mine erfaringer med andre hesteejere, som nogle gange banker hovedet mod væggen for at finde ud af, hvad der kan være galt med deres hest.

Pinto hoppe 8 år, Hygge hest.

Hun har lidt af luftvejsproblemer i næsten et år. Meget tændt/slukket.

Først ændrede vi underlaget fra græsstrøelse til træpiller. Derefter fra træpiller til halm og igen fra halm tilbage til træpiller.

Da det blev ved og ved, blev hun naturligvis ikke redet, med deraf følgende stigende vægtøgning. Kan beskrives som "let at fodre".

Dyrlægen kiggede forbi flere gange, og i sommeren 2018 blev der foretaget en kikkertundersøgelse. Her blev der konstateret irritation af de øvre luftveje, og medicinsk behandling iværksat.

Beskeden var, at det sandsynligvis ville blive kronisk! ØVE SIG

De har været tændt og slukket i resten af ​​2018 og gennem årsskiftet.

Jeg kontaktede derefter Kirsten for at få råd om kosttilskud, der kunne hjælpe. Det skal siges, at vi havde prøvet forskellige måder, men altid kom tilbage til udgangspunktet!

Kirsten kunne trække på sin brede og mangeårige erfaring. Vi skulle have noget helt andet!!! Hestens immunforsvar skulle styrkes og Kirsten foreslog at give hesten en mave-tarm-kur, da dette ofte er årsagen til et svagt immunforsvar. Hesten blev sat på en kur af Hesterep sammen med probiotikaGastro 112 PUR.

Gæt hvad resultatet blev Jep - det virkede!

Hesten er nu solgt til Norge, bestået dyrlægekontrollen uden problemer og er nu en prisbelønnet ridehest for en norsk pige og hendes mor.

DV hoppe 9 år, konkurrencehest.

Denne hoppe er købt for godt 2 år siden. Hun er en meget følsom hoppe med stort H. Men det er lige præcis der, man får det ekstra, man har brug for på udstillingsbanen.

Vi kom dog på en stor opgave med at få hesten til at fungere og være stabil.

Hoppen er caslick-syet, årsagen hertil var ifølge sælger, at hun "sugede luft". Det lød meget plausibelt, og det fungerede godt under testkørslen og fik rytterens store smil frem.

Men i foråret 2018 – da varmen kom, blev hun mere og mere uregerlig, på et tidspunkt var hun endda helt uregerlig. Afsted til hesteklinikken til mavescanning og større undersøgelse. Blodprøverne viste, at hormonbalancen var fin, så årsagen til hysteriet skal ikke findes her. Hun blev sat i reguleret hestebehandling. En dyr hormonbehandling og så "giftig", at al håndtering af stoffet foregik med handsker. Kun jeg gav stoffet, så kun én af os var i fare, hvis ulykken skete. Den medicinske behandling fungerede godt, men var uholdbar, da produktet er på dopinglisten.

Da den medicinske behandling var overstået kontaktede jeg Kirsten for et godt råd. Vi valgte Urtefarms Mare Balace. Det fungerede fint. Tanken er, at det kun skal gives, når det er nødvendigt, men for os er det blevet en fast del af foderskemaet.

I efteråret og vinteren 2018/19 begyndte hesten at sparke, når den hoppede. Nogle gange et par gange i løbet af et forløb, men ofte skete det over eller efter hvert enkelt spring. Hvad gør man så ?

Bliv ved med at kæmpe for at finde en årsag. Dette symptom svækkedes lidt i foråret 2019.

I maj 2019 flyttede hest og rytter så hjemmefra. Miljøskiftet fungerede fint de første par uger, men lidt efter lidt blev hesten mere og mere "gal". Fik separationsangst, da pakkammeraten forlod eller selv blev fjernet. Nægtede at gå ind i traileren, da hun ellers var en engel her omkring. Hun blev mere og mere trist at se på og lidt efter lidt virkede hun fuldstændig skruet sammen og rideglæden var helt forsvundet.

Tag telefonen igen, for nu skulle der findes en løsning.

Kirsten - tak igen. Vi diskuterede hestens fremskridt, og din hurtighed og vidensbase konkluderede, at hesten må gå rundt med mere eller mindre dårlig mave. Vi tjekkede de 5 point, og der var et resultat på 3.

Hesten er nu under behandling. Og jeg vil bare fortælle dig – DET VIRKER. Efter 8 dage er den smukke hest det "gamle mig" igen. Hendes øjne skinner igen, hun vil gerne ride og har allerede haft nogle gode ture.

Det skal tilføjes, at hun ikke har været ren i 3-4 uger. Dyrlægen kunne ikke finde årsagen til dette. Men nu lever hun også rent – ​​jeg tror, ​​at smerter og spændinger fra maveområdet var årsagen til, at hun bare ikke kunne bruge det ordentligt, fordi det bare gjorde for ondt.

Kære læser

Lyt til din hest. Svært ved at forstå signalerne.
Tag ikke nej for et nej. Giv ikke op på din hest.
Vær ikke genert over naturlig (alternativ) medicin.
Spørg Kirsten – hun har uvurderlig viden. Også selvom det kan virke skørt at behandle noget andet, end det vi synes er forkert.

Mange taknemmelige hilsner
Rie Ovedahl

Brugerudtalelser:
Jeg er dig uendelig taknemmelig
.I samarbejde med Kirsten har jeg givet min hest både Detox og nu Horse Rope 1.Jeg fik min bedste ven tilbage. Han elsker at ride igen og er i gangikke længere ked af det.
Uden jer ville dette mirakel ikke være sket. Jeg er så glad for den hjælp og vejledning jeg har fået.
Rigtig glædelig jul (2017)
Hilsen fra Maria og Outlaw.

I de sidste 7 år har vi brugt HesteRep 2 forebyggende (i en lavere dosis) på en væddeløbshest (traverhest). Denne type heste er udsat for meget transport, stress fra væddeløb og hård træning. Vi prøvede at tage det fra ham et par gange, og hver gang resulterede det i en ekstrem dårlig mave og lugt. Så snart han blev involveret igen, var hans mave fin igen. Vi tror på, at HesteReppen er årsagen til, at vi kunne holde maven i orden, hvilket er nødvendigt for at køre race og vinde. Vi kan stå inde for effekten på Obelix.
Tommi og Bettina

Vi har prøvet alt hvad dyrlægen anbefalede: mælkesyrekultur, gærceller og forskellige andre produkter på markedet, men intet hjalp vores stakkels pony. Han stod der bare med en løbende mave, og det var noget lort, og at han nok ikke fik de vitaminer og mineraler, han havde brug for, hvis hans mave var sådan hele tiden.

Vi kom i kontakt med Hestens Helse hvor jeg fik en lang snak med Kirsten Mathiesen og blev mere og mere overbevist om at vores lille pony havde en alvorlig maveubalance ud fra de symptomer jeg beskrev for hende som var: Konstant uro med maven, utrolig kræsen om sin mad, han spiste langsomt og spiste aldrig, og derudover havde han svært ved at tage på. Efterhånden kunne man se på hans skikkelse, at der begyndte at mangle noget.

Jeg begyndte at bruge Horse Rep 1 i starten og fulgte Horse Healths anvisninger, men det ville han heller ikke spise. Efter noget tid fandt jeg en løsning, hvor jeg kunne liste noget i denmedmelasse og efter næsten 14 dage kunne jeg mærke en forskel; Maven virkede igen og møget blev meget fastere.

Jeg fortsatte på Heste Rep 1 i cirka en måned og skiftede så til Heste Rep II, som var i pilleform. Det spiste han med velbehag og begyndte at spise mere, og han spiste også den anden mad han fik, det var noget helt nyt... det var trods alt næsten et år siden han havde haft en tom vugge.

Efter ca 3 måneder så kroppen også anderledes ud og det går rigtig godt nu. Jeg bruger Heste Rep II den dag i dag og vil fortsætte med det med god samvittighed. Hesten har det rigtig godt og trives og spiser godt.

Jeg vil varmt anbefale produktet til alle med maveproblemer - jeg tror denne type ubalance er meget mere almindelig end vi tror...især de heste vi har i konkurrence på forskellige måder.

Heste Rep er bestemt værd at prøve!
Pia Tromholt

Kære Kirsten
For tre uger siden købte jeg Heste Rep 1 til min islandske vallak, som ikke havde det godt. Jeg lovede at vende tilbage med en opdatering om, hvordan det gik.

Jeg var bekymret for, om min vallak Horse Rep 1 overhovedet ville æde, men det var som sagt ikke noget problem, og på dag 2 var spanden utæt.

Min vallak er synligt blevet meget bedre, ser mere vågen ud og er begyndt at tage på.

Der er ingen tvivl om, at Heste Rep arbejder på ham.

Hans appetit er stadig ikke hos hopperne, da han kan forlade høet, før det bliver spist, og han lider stadig af de bivirkninger, som underernæring (hvis man kan sige det om heste) har medført. Men nu tror jeg, at han med tiden kan komme sig og bygge muskler.

Jeg er dig meget taknemmelig for dit råd, da jeg ikke kunne komme længere med dyrlægens hjælp.

Jeg tjekker snart ind til en Horse Rep 2.

Mange tak for hjælpen.
osv. Iben

Kære Kirsten.

For et stykke tid siden talte vi om min hoppe, som har været igennem en hård tid med gentagne maveproblemer. Jeg havde givet hende en gærkultur og ormekur efter dyrlægens anvisning, efter at en blodprøve var negativ.

Jeg satte hende så på Horse Rep - Stress Mave 1 kuren og vil nu gradvist reducere hende til Horse Rep - Stress Mave 2, som jeg gerne vil fortsætte med i en stærkt reduceret dosis som du foreslog.

Så jeg vil bare fortælle dig, at jeg nu kan sige - med den største forsigtighed men med stor tro - at jeg nu har en sund, sund og meget glad hest!

Hun spiser sin mad med stor tilfredshed, og jeg kan veje omkring 1½ kg. lucerne i sin hverdag! Vi er begyndt at ride igen og det går meget godt, hun er godt nok blevet lidt tyk, men det går nok væk i takt med at træningen bliver mere intens ;-)

Mange tak for hjælpen.
Elsker
Pia & Manon :-)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated: 01/09/2023

Views: 6624

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.